Om nettbutikken Akkurat-Passe.no

Nettbutikken Akkurat-Passe.no selger trendy klær med litt ekstra livvidde som passer til barn i alderen 6-16 år (130cm-170cm).

Alle vet at det er viktig å ha klær som passer. Klær som vi føler oss vel i, og som vi føler oss fine i. Mange barn opplever vonde episoder når de prøver klær fordi de ikke passer inn i vanlige barnestørrelser. Klærne blir ofte for trange eller de blir for lange når man må gå opp i størrelser.

Det er vondt å stå i prøverommet med klær som ikke passer rundt livet eller i lengden. Som barn er det viktig å føle at man ikke skiller seg ut. Man vil gjerne føle seg like fin og kul som vennene sine. Klær er viktig for selvfølelsen, og målet vårt er at alle barn skal finne glede i å få moteriktige klær som passer.

Derfor tilbyr vi nå de danske kvalitetsmerkene X-BOYZ og X-GIRLZ i vår nettbutikk. Kjerneproduktet i kolleksjonen er jeans som er fulle av kule detaljer, og romslige leggings , men viktigst av alt er den gode passformen. I alle jeans og bukser brukes det lycra som gir en ekstra stretch og som gjør buksene komfortable.

I tillegg selger vi gensere, T-skjorter, kjoler, tunikaer, topper, jakker, skjerf, belter og sweatshirts. Klær for alle anledninger, hverdag og fest. Vi kan tilby seks kolleksjoner i året: vår, tidlig sommer, sommer, skolestart, vinter og jul. Man kan selv mikse og matche produktene, og variere og sette sammen slik man vil etter eget ønske.

Kleskolleksjonen har perfekt passform for runde barn som trenger klær med litt mer livvidde, og alle detaljer er nøye overveid i designprosessen. Klærne er tilpasset rundere kropper, og gir god bevegelsesfrihet uten at det går på bekostning av trender eller moter.

Vi ønsker oss fornøyde kunder og glade barn.
KLÆR SOM PASSER = GLADE BARN

Utvalgte produkter

Janice bukse